Deschide

Search Our Site

Individualitate si confort o abordare inedita pentru baie
Noutăţile anului 2016 sunt inspirate de nevoia de confort și tendința puternică spre o mai mare individualitate. Prin concepul "Mai multă individualitate. Mai mult confort. Mai mult pentru tine.", cei de la Duravit au creat băi, la fel de unice ca şi utilizatorii lor. Accentul este pus pe individualitate și confort şi face posibil răspunsul la nevoile de originalitate, auto-realizare, senzualitate şi stil practic. Asta a fost ideea din spatele produselor din acest an, care a dus la produse inovatoare, care oferă valoare adăugată şi care satisfac cele mai înalte standarde în tehnologie, calitate şi design.

Colectia Paiova
Paiova 5 este o simbioză între o cadă de colț și o cadă de sine stătătoare, care a surmontat restricțiile structurale. Proiectată de EOOS pentru Duravit, cada de baie se concentrează exclusiv pe confortul individual. Există două pante diferite pentru spătar, care produc atât o poziție de relaxare ergonomică, cât și o poziție deosebit de stabililă pentru spătarul rabatabil. Un design diferit pentru baie, care ne arată o imagine a acesteia inedită, un spaţiu nou, în care te simţi mult mai bine.
Colectia Paiova
MAI-IUNIE 2017

 REVISTA

CONFORT magazin

EDITIA MAI/IUNIE

TOP 100 cele mai frumoase colectii - Salonul de Mobila de la Milano Cel mai surprinzator trend al anului - Obiecte de design din ciment Inspiratie in alegerea covoarelor Structuri moderne pentru exterior Design si detalii unice, accesorii si mecanisme inteligente, in bucataria moderna

 

Aboneaza-te la Newsletter