Deschide

Search Our Site

Aparute ca o reinterpretare liberala a baii, suspendate undeva intre realitate si imaginatie, proiectele noi decoreaza si acopera ideal orice spatiu. Noile colecsii pentru baie se caracterizeaza prin grafice si nuante bogate in detalii cromatice largi si moi, peste tot este disponibil in culori clasice si minime, protagonistii tendinta actuala, elegant, rafinat si versatil.

Intr-o incercare de a raspunde la fiecare dintre nevoi de planificare de azi, de colectare este disponibil in diferite marimi si suprafete:
- Finisaj mat, cu o textura suprafetei lumina care da un sentiment de naturalete si profunzime la podea;
- Finisaj lux cu efect de oglinda, care inalta detaliile grafice, create pentru cei care iubesc eleganta suprafete lustruite;
- Finisaj prindere anti-alunecare, care permite o continuitate vizuala perfecta intre spatiile interioare si exterioare ale casei.

Colectia Cielo
 

Colectia Cielo

Colectia Victoria & Albert
 

Colectia Victoria & Albert

Colectia Duravit
 

Colectia Duravit

 
Cautate culori, in nuante de baza reci si calde, sunt concepute pentru a crea un material capabil de a decora orice tip de spatiu si a performantelor tehnice excelente fac produsul perfect pentru locurile de rezidentiale si publice.

Peste tot poate fi folosit in orice tip de proiect si pot fi usor adaptate cu alte materiale de design, cum ar fi lemn, precum si multe alte placi de perete cu gama Supergres. Cu acest proiect, marea 75x, desene Effegibi si produce in Italia bunastarea si de ingrijire corporala produse, bazandu-se pe terapiile traditionale asociate cu caldura, in special sauna finlandeza Europa de Nord si baia turceasca cu origini mediteraneene. Ceea ce este atat de special despre produse Effegibi, produs la cele mai inalte standarde de productie cu detalii artizan, este respectul pentru filozofiile care stau la baza acestor produse si cercetarile pe care le efectueaza in beneficiile fizice si mentale care numai o abordare autentica la sauna si la baia turceasca poate livra.

De-a lungul anilor Effegibi a pus impreuna o serie de produse care combina tehnologia de ultima ora, materiale atent selectionate, precum si cea mai mare atentie pentru a esteticii, care lucreaza la posibilitatile oferite de facut-to-masura produse a caror caracteristici speciale, culori si materiale poate fi facut echipa dupa cum este necesar pentru a satisface orice tip de nevoie.

Tehnologie de ultima ora, flerul italiana de design si usurinta cu care produsele noastre pot potrivi in tot felul de medii, private si publice, sunt punctele forte care permit Effegibi sa fie un brand lider in Italia si un jucator global in crestere constanta.

Pentru a coincide cu IMM, Effegibi prezinta doua noi produse, ambele proiectate de Talocci Design. MDI, noul combinatie sauna integrat + aburi cu dus si AIR, cele mai recente plus fata de gama noastra de sauna cu sale caracteristici "fuga-plutitoare".

Colectia Ceramiche Supergres
 

Colectia Ceramiche Supergres

Colectia Acrux
 

Colectia Acrux

Colectia Cielo
 

Colectia Cielo

 
MID
MID este rezultatul cel mai avansat si complet al cercetarii in curs cu privire la echipa Effegibi lui in sauna si de aburi reunite intr-un singur spatiu, compact.

La fel ca LOGICA TWIN, din care intruchipeaza evolutia compact, perechi MDI traditiile sauna finlandeza si baia turceasca condensat intr-un spatiu de numai 300 x 137cm, ceea ce face acest produs deosebit de adecvat pentru mediul de acasa.

MID are ample suprafete de sticla transparenta, inclusiv panourile de separare sauna si hamam, ceea ce face spatiul simt incapator si plin de lumina. Pentru a garanta performante maxime, cele doua unitati folosesc diferite tehnologii si materiale: foarte apreciate de lemn cucuta canadian pentru sauna si laminat gresie de portelan pentru hamam. Dusul ca in cel mai mare model LOGICA TWIN a fost un spatiu independent, in noua versiune intermediara a devenit o parte integranta a Hammam care acum este dotat cu un cap de generos de dimensiuni dus (42 x 42cm), un nebulizator si un termostat controlat mixer cu trei cai de derivatie.

Panourile de perete transparent si usile sunt realizate din sticla calita 8mm. Platformele de podea din ambele medii sunt in 3.5mm laminate portelan gresie de echipa cu sticla calita de 15mm.

MDI este oferit in trei versiuni nisip, nor si piatra, cu materialele lor, in trei combinatii de culori diferite - de tonifiere bej, alb si gri - sa se amestece perfect cu estetica orice decor interior.
AER
AIR este numele noii colectii de saune proiectate de Talocci Design for Effegibi. Designul se abate de la layout de sauna clasica, cu doua caracteristici inova. In primul rand, elementele de baza, bancile si platforma, sunt ridicate, ceea ce face posibil de a plasa sauna din pardoseli existente, si in al doilea rand, pozitia centrala a boilerului. Intr-o sauna AIR incalzitorul devine punctul central al mediului cu bancile dispuse in jurul ei, o interpretare contemporana a traditiei scandinave originala.

Planul bancile traverseaza amplu fata de sticla realizate in intregime din sticla calita 8mm, iar bancile proiecta spre exterior, pentru a forma un raft si prosop la indemana feroviar.

Exista trei versiuni de baza ale AIR, concepute pentru spatii de dimensiuni diferite si pentru un numar diferit de utilizatori. Versiunea mai mica (cm217x162) si versiunea mediu (cm 247 x 182) au doua banci mari, vizavi unul de altul, conectate printr-o platforma ridicata care accepta incalzitorul montat pe peretele din spate. Acestea model poate fi livrat ca nisa sau de design peninsula, cu doar peretele frontal din sticla, sau ca versiunea colt cu posibilitatea de a un perete lateral, de asemenea, in sticla.

Optional picior cu un singur loc si resturile din spate permit bancile sa fie utilizate fie ca scaune verticale sau fotolii, oferind o mai mare flexibilitate in utilizare.

Versiunea mai mare, 283 x 252cm, dispune de un banc continuu de-a lungul celor trei laturi ale saunei. In aceasta versiune de incalzire este plasat chiar in mijlocul platforma ridicata de legatura toate cele trei banci. Pozitia centrala a incalzitorului recreeaza senzatia incantatoare de a fi adunat in jurul incendiu sau o vatra.

Modul in care este organizat spatiul, cu sursa de caldura centrala, aminteste vechea traditie de sauna finlandeza, adesea construite chiar in inima satului ca loc de intalnire preferat al comunitatii locale.

Colectia de AIR este un modern, functional re-vizitare a experientei sauna convivial si, la fel ca in toate produsele Effegibi, designerii mare grija pentru a aduce un omagiu traditiilor asociate cu efectele benefice ale caldurii in toate formele sale.

Mediul se face chiar mai speciale, conceput pentru a face ambele deschise si confortabil, de iluminat cu LED-uri montate sub banci, creand un mod unic luminos si aerisit simt. Fiecare versiune a colectiei de aer poate fi construit din lemn de plop naturale sau mai intunecat, tratat termic, cu accente personalizate la cerere.
- ianuarie 2016
CIELO
CIELO prezinta Talocci Design for Effegibi"Inventia de culoare", proiectul pe baza perceptiilor cromatice si tactile legate de arta ceramicii pentru baie

"Terre di Cielo" este o gama cromatica si a suprafetelor, adaptabile din ceramica de proiectare propuse de CIELO, care isi asuma in acest fel o noua datorita interpretare pentru noi culori si finisaje. Acesta este rezultatul unei cercetari atente si harnici, care CIELO desfasoara si care a condus la o oferta exclusiva pe piata contemporana.

CIELO, constient de complexitate si valoare a traditiei care se leaga conceptul ceramica pentru a emailuri de fabricatie, a facut o lucrare profunda a cercetarii cu misiunea de a introduce noi culori in baie printr-un mod experimental ca scop intelegerea esenta si originea de culoare, descoperind relatia sa cu natura, gasirea importanta sa, prin elementul manual din ceramica si analiza rolul sau in arhitectura.

Ideea de "Inventia de culoare" iese din dorinta de designeri si arhitecti, la care compania vrea sa ofere un nou instrument de lucru pentru crearea de spatii, in conformitate cu oamenii simt si dorinta. CIELO incercat sa urmeze dorinta de a reveni la utilizarea unor elemente naturale in interiorul casei si, incepand forma acest moment, compania a inceput un studiu atent cu privire la utilizarea de terenuri culori, cum ar fi pulberile si minerale sau elemente vegetale. Relatia dintre vaz si efectul dram de fiecare culoare este, de asemenea, inspirat de natura si acest lucru ajuta sa inteleaga legatura interior cu material.

Datorita unui proces de inalta stiintifica, compozitia chimica standard a emailuri a fost transformata intr-o gama larga de culori, care poate fi imbogatita de timp-cu-timp cu noi nuante, cu scopul de a satisface orice nevoie de designer specifice si realizeaza expresia nelimitate de utilizare a fiecarui element ca o experienta sensibila singular.

Ca urmare a elementelor naturale inspiratie ", Terre di CIELO" este compus din culori ca: Basalto, Brina, Pomice, Talco, cacao, Tabacco, Arenaria, Tufo, Muschio, Salvia, Agave, limuzina.

In ultimii ani, noi forme de cercetare permite CIELO pentru a actualiza in mod constant colectiile sale, in timp ce acum, noul obiectiv al companiei este de a conecta noul material si experimentarea de culoare a emailului de renovare cu diferite combinatii de finisaje si texturi.

Sticla 1989 ia lumina reflectoarelor ca stea incontestabil al mediului de baie, cu noua solutii inovatoare, oferind o calitate exceptionala si 100% Made in productia Italia.

Functionale cabine de dus nou stil, cazi elegante atins cu limba de solutii pentru o viata, sauna versatil si hamam, integrat pentru un all-rotund bunastarea experienta.

Modularitate maxima, flexibilitate exceptionala: acestea sunt cuvintele cheie pentru noul pasodoble proiect din sticla de sticla Design Lab. Cinci sectoare care ofera functionalitate si variate si abordari complementare la bunastare, combinate intr-un stil curat taiat, dar contemporan. Modulele pot fi utilizate individual sau combinate intr-o serie de solutii pentru uz casnic sau profesional: de la un dus simplu sau o zona de abur printr-o a dus si baie de aburi zona integrata, sauna finlandeza sau camera, o incinta cu aburi autentic.

Pasodoble este raspunsul efectiv la toate aspiratiile si dorintele pentru bunastare, datorita optiunii foarte versatila de a combina diverse module, pentru a satisface toate nevoile personale in termeni de spatiu si de utilizare.

Un singur modul, solutii cu configuratii combinate, triple, drepte sau de colt: pasodoble are intotdeauna raspunsul pentru integrarea perfecta in stabilirea si raspunsul ideal pentru toate nevoile de sanatate, de calitate superioara si materiale durabile, de stat-of-the-art solutii tehnice si usurinta de instalare si utilizare, face pasodoble rezultatul impresionant de bunastare experienta.

Colecția Glass
 

MAI-IUNIE 2017

 REVISTA

CONFORT magazin

EDITIA MAI/IUNIE

TOP 100 cele mai frumoase colectii - Salonul de Mobila de la Milano Cel mai surprinzator trend al anului - Obiecte de design din ciment Inspiratie in alegerea covoarelor Structuri moderne pentru exterior Design si detalii unice, accesorii si mecanisme inteligente, in bucataria moderna

 

Aboneaza-te la Newsletter