Deschide

Search Our Site

Placi ceramice care par a fi confectionate din catifea
SYNC este o noua colectie pentru placarea peretilor, atat pentru interior cat si pentru exterior, de la Iris Ceramica care ofera optiuni inedite datorita varietatii de dimensiuni, culori si modele.
Nuantele calde si reci, prezinta o abordare creativa si originala pentru designul de interior.
Colectia SYNC
Linia acestei colectii a fost inspirata de catifeaua fina, care este categoric vedeta modei contemporane. Acest material nobil, cu nuante si umbre profunde a fost ales pentru a da viata placilor de faianta si gresie care au printuri si modele decorative izbitoare. Grija pentru detalii si decorarea artistica confera o personalitate puternica prin transmiterea unei placeri tactile si vizuale.
Colectia SYNC
Inedit este modul in care materialul isi exprima caracteristicile sale naturale intr-un echilibru perfect de forme si culori care definesc spatiul si reflecta personalitatea celor care o locuiesc.
 

MAI-IUNIE 2017

 REVISTA

CONFORT magazin

EDITIA MAI/IUNIE

TOP 100 cele mai frumoase colectii - Salonul de Mobila de la Milano Cel mai surprinzator trend al anului - Obiecte de design din ciment Inspiratie in alegerea covoarelor Structuri moderne pentru exterior Design si detalii unice, accesorii si mecanisme inteligente, in bucataria moderna

 

Aboneaza-te la Newsletter