Deschide

Search Our Site

Interioare pline de lumina naturala
Casa B este un proiect in muntii Piemont, precum un refugiu secret in peisajului oferit de acestia. Casa este desfasurata orizontal, cu un sir de camere care se termina cu o bucatarie, iar apoi vertical, cu o suprafata vitrata mare care permite interiorului sa comunice cu exteriorul. Pe partea de nord, casa este organizata mai privat si intim, iar la sud spre piscina, un volum mare de apa, reflectii si lumina, creaza o zona mai deschisa. Imaginea casei este imaculata, cu pereti din piatra alba, animata pe alocuri in interior, de petele de culoare care provin de la mobila.

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

 
Primul etaj este rezervat pentru gazde si dispune de un dormitor mare, dressing-uri si o baie. Acoperisurile plate sunt folosite ca terase mari, alternative suspendate la o gradina si relaxare. Biroul de arhitectura care s-a ocupat de acest proiect este numit dupa fondatorul sau Duilio Damilano care a dezvoltat un concept de cercetare arhitecturala indreptat catre spatiu. Calea lui in design incepe de la studiul luminii si modul in care aceasta afecteaza si modeleaza formele. Aceasta pasiune se observa si in proiectul Casa B, unde lumina inunda interiorul, nestingherita, prin ferestrele uriase.

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

 
Aceasta este o tendinta care incepe sa se remarce inclusiv in metropole, unde ferestrele mari si usile de sticla sunt din ce in ce mai des folosite, pentru a lasa lumina naturala sa patrunda cat mai mult in interior.

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

 
Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

Casa B
 

Casa B

 

 


 

MAI-IUNIE 2017

 REVISTA

CONFORT magazin

EDITIA MAI/IUNIE

TOP 100 cele mai frumoase colectii - Salonul de Mobila de la Milano Cel mai surprinzator trend al anului - Obiecte de design din ciment Inspiratie in alegerea covoarelor Structuri moderne pentru exterior Design si detalii unice, accesorii si mecanisme inteligente, in bucataria moderna

 

Aboneaza-te la Newsletter