Deschide

Search Our Site

PENTRU CASE deja CONSTRUITE
Fiecare loc in casa ta este asociat cu un anume aspect al vietii tale. Iata un ghid pentru cultivarea de energie pozitiva in fiecare zona a casei, chiar si in cazul unei case care este deja construita, iar posibilizatile de a alege caracteristicile sale constructive sunt limitate.

Stai in interiorul casei cu spatele la usa din fata. Partea din casa ta, in coltul indepartat din stanga este sectorul banilor. Coltul din extrema dreapta este zona relatiei. Poti influenta energiile casei tale prin plasarea anumitor elemente in anumite zone; unele au o putere simbolica, altele o conexiune literala cu acea zona.

Cu o harta bagua poti afla cu usurinta unde este situat fiecare sector din casa ta. Iti prezentam in continuare cele mai bune sfaturi Feng Shui pentru a face ca in fiecare camera din casa ta sa fie calm si fericire.
interior feng-shui
Bani: Pune flori proaspete sau o planta de jad aici. Acesta este, de asemenea, un loc bun in care sa pastrezi numerar sau o comoara valoroasa.
Reputatie: Este locul ideal pentru a afisa premii, distinctii si simboluri de noroc, cum ar fi trifoiul cu patru foi.
Relatii: Poti aduce aici perechi de pasari, fluturi sau animale, ori o imagine a doi copaci intrepatrunsi. In cazul in care camera de zi este in acest sector, o pereche de perne, sau doua scaune se potrivesc aici.
Copii si creativitate: Locul ideal pentru a amplasa lucruri amuzante sau jucarii. Daca nu aveti copii, folositi acest loc pentru a se hrani copilul interior cu tapet mai vesel.
Prietenii si calatorie: O zona pentru amuzant, poze jucause, opere de arta realizate de prietenii, sau o harta care aminteste de o excursie favorita (sau o calatorie la care sperati).

Feng-Shui
 

Feng-Shui

Feng-Shui
 

Feng-Shui

Feng-Shui
 

Feng-Shui

 
Cariera: Aceasta zona ar trebui sa fie cat mai bine posibil luminata. In cazul in care cade in zona intrarii, atarna aici un pandantiv luminos sau un candelabru. Pune ceva aici, care se refera la pasiune si / sau locul de munca. Un om de stiinta si-ar putea dori un citat din Einstein. In cazul in care predati muzica, pastrati instrumentul aici.
Cunostinte: Creaza o zona de lectura sau un loc intim pentru conversatie. In cazul in care meditezi, acesta este un loc minunat. Familie si sanatate: Este foarte important sa pastrati aceasta zona curata. Si este locul perfect pentru un perete cu fotografii de familie. Aceste reguli nu se aplica doar la fiecare etaj al unei case, dar, de asemenea, pentru fiecare camera. Stai in prag pentru a te orienta. In cazul in care camera are mai mult de o usa, ia ca reper intrarea principala.
interior feng-shui

 

 


 

MAI-IUNIE 2017

 REVISTA

CONFORT magazin

EDITIA MAI/IUNIE

TOP 100 cele mai frumoase colectii - Salonul de Mobila de la Milano Cel mai surprinzator trend al anului - Obiecte de design din ciment Inspiratie in alegerea covoarelor Structuri moderne pentru exterior Design si detalii unice, accesorii si mecanisme inteligente, in bucataria moderna

 

Aboneaza-te la Newsletter