Lumea se schimba mai rapid ca niciodata, iar pentru a tine pasul cu noile inovatii in domeniul hotelor de bucatarie, cuvatul cheie este: tehnologia!
Daca ne imaginam bucataria viitorului, nu poate fi decat o bucatarie tehnologica. Aceasta este, din toate punctele de vedere, deja o realitate, printre hote tehnologice, plite tehnologice si aplicatii care controleaza de la distanta aparatele si sistemele. Dar evolutia este destinata sa accelereze, aparent, din ce in ce mai mult, transformand radical aspectul si viabilitatea celui mai frecventat mediu al casei, un punct de intalnire si partajare pentru toti locuitorii sai.
Cercetari in domeniul bucatariilor viitorului se desfasoara de mult timp, noi, utilizatorii, fiind un important factor de decizie. Noile descoperiri in domeniul tehnologiei sunt, fara indoiala, parte integranta a rutinei noastre zilnice, existand solutii inteligente, menite sa ne usureze viata de zi cu zi, pentru aproape orice aspect al vietii cotidiene.
Ce inovatii vor imbunatati bucatariile tehnologice?
Mai presus de toate, aceasta transformare rapida a bucatariei intr-o bucatarie tehnologica este strans legata de disponibilitatea unei conexiuni la Internet si a dispozitivelor mobile, care sunt integrate cu dezvoltarea si oferta de pe piata a aparatelor inteligente. Economisirea de energie, joaca, de asemenea, un rol fundamental in cercetarea si proiectarea noilor bucatarii tehnologice. Tehnologia in bucatarie este exprimata in solutii inovatoare de gestionare a deseurilor si prin definirea unor noi forme de gatit, care sunt treptat mai usoare, mai rapide si mai sanatoase.
Cu Faber, inovatia se afla in aer. Nu este usor sa lucrezi cu aerul. Este un spirit liber. Insa Faber, lucreaza cu aerul de peste 60 ani, acesta fiind cantarit, masurat, manevrat ca pe oricare alt material, transformandu-l in…arta. O hota Faber este o gura de aer proaspat pentru oricare bucatarie.
Faber elimina inteligent condensul din bucatarie
Hotele Faber sunt dotate cu sistemul STEAM OFF-SOS. Sistemul SOS injecteaza aerul controlat cu precizie si cu geometrie variabila elicoidala in hota. Aceste jeturi de aer creeaza un vortex ce accelereaza aerul in sus, crescand debitul si capacitatea hotei de a capta fumul si aburul. Rezultatul? Nu va mai exista condens sau grasime sub hota sau in interiorul acesteia!
Difuzorul NAUTILUS asigura un flux de aer neobstructionat
Difuzorul Nautilus exclusiv si inovator de la Faber se afla cu mult inaintea competitiei si merita o clasificare ”A” pe eticheta energetica, in loc de clasificarea ”C” obisnuita. Cu toate acestea, in ciuda performantelor deosebite, Nautilus este modest atunci cand vine vorba de consumul de energie, datorita designului optimizat si a dinamicii avansate a fluidelor.
Un progress in reducerea activa a zgomotului
Faber este primul producator care aplica tehnologia activa de reducere a zgomotului la hotele de bucatarie. In tehnologia Sil-K, un microfon inregistreaza zgomotul produs de hota iar un controler electronic genereaza exact forma de unda opusa. Atunci cand aceasta este reprodusa printr-un difuzor, se va anula zgomotul initial. Tehnologia Sil-K ACT face ca zgomotul produs de hota sa devina o amintire.
Noua linie STILL de la FABER formata din cele 3 modele ONYX de tavan, verticala si in forma de T, toate din clasa A ++ contine tehnologia SIL & STILL, bazata pe studiul atent al fluxurilor aerodinamice din interiorul hotei, reducand nivelul de zgomot la numai 52 dB.
Acestea sunt asadar cateva dintre tehnologiile hotelor Faber, insa nu sunt singurele. Puteti descoperi toate caracteristicile minunate ale hotelor Faber, accesand ofertele disponibile pe demax.ro!
What do you think?