Grație accesoriilor pentru mobilier, conceptul clasic de șifonier poate fi înlocuit cu un spațiu de depozitare ofertant și bine organizat pentru toate tipurile de articole din garderobă, de la haine până la lenjerie intimă și eșarfe.
Contrar aparențelor și felului în care amenjarea interioară se practică la nivel de masă în România, viața într-un apartament de bloc poate fi lesne compatibilă cu ideea de dressing încăpător și eficient, atât în ce privește depozitarea garderobei, cât și pentru descoperirea rapidă a articolului vestimentar dorit la nevoie.
De cele mai multe ori, folosirea unui șifonier cumpărat de-a gata, cu compartimentare standard, prezintă o mulțime de probleme când vine vorba nu numai despre depozitarea articolelor din garderobă, dar și în ce privește eficiența rulajului acestora. Pur și simplu, unele articole rămân pierdute în fundul dulapului, invizibile sezon după sezon, fără a fi puse în valoare, din cauza lipsei de organizare din șifonier.
Mihai Șeitan, Director Magazine MAM Bricolaj, vine cu o soluție foarte simplă la aceste probleme: dressingul făcut la comandă și dotat cu accesoriile necesare pentru găzduirea în mod organizat a oricărui stil de garberobă.
„Pașii pe care fiecare client îi are de făcut de la idee și până la materializarea proiectului sunt atât de puțini și de simpli! Desigur, cu asistența specializată a consultanților din magazinele noastre, colegii care cunosc foarte bine sortimentul de materiale și accesorii de mobilier și pot oferi clienților cele mai inspirate sugestii”, spune Mihai Șeitan.
Ajutorul specialiștilor garantează reușita proiectului
Pentru reușita proiectului, specialistul MAM Bricolaj insistă pe două acțiuni pe care clientul trebuie să se concentreze în demersurile sale de amenajare:
1. Încadrarea dressingului în planul încăperii și stabilirea aproximativă a dimensiunilor sale. În această etapă vom hotărî unde va fi amplasat dressingul cu exactitate și cât de mare va fi, în funcție de nevoile noastre de depozitare și de distribuția celorlalte piese de mobilier din proximitate.
De asemenea, trebuie să luăm în calcul și nișele, intrările sau ferestrele, dacă decidem poziționarea noii piese de mobilier în apropierea acestora (mai ales dacă oscilăm între uși batante, clasice, și cele glisante). În mod ideal, aranjamentul dressingului trebuie transpus într-o schiță, iar toate dimensiunile estimate la fața locului trebuie notate corespunzător pentru a putea fi comunicate consultantului MAM Bricolaj.
2. Discuția cu specialistul în amenajare. Este importantă nu numai pentru că expertiza și experiența sa decid succesul proiectului, adică transpunerea, într-o realitate cât mai fidelă, a schițelor și dimensiunilor de pe hârtie; dar această discuție ne poate dezvălui variante superioare de execuție, compartimentare, accesorizare ale noului dressing. De asemenea, cu el putem să ne consultăm în alegerea materialelor necesare pentru construcția efectivă a piesei de mobilier și a sistemului de închidere (pe bază de balamale sau șine).
Sortimentul MAM Bricolaj de accesorii pentru spațiile de depozitare ale garderobei este unul cuprinzător, oferind soluții pentru toate tipurile de stiluri vestimentare, și mai relaxate, și mai formale. Lifturi pentru umerașe, suporturi pentru curele, cravate și eșarfe, accesorii de pantofar pentru depozitarea ordonată și totodată elegantă a încălțămintei, coșuri pentru lenjerie intimă sau șosete, mese de călcat pliabile ce pot fi atașate de ușa dressingului, toate acestea eficientizează, dar și înfrumusețează spațiul din dressing și permit gestionarea mai facilă a acestuia.
Un dressing făcut la comandă trebuie să deservească toate nevoile utilizatorilor și să se integreze perfect ca imagine și funcționalitate în peisajul încăperii din care face parte.
What do you think?